De eerste snoek op de vliegenlat

84 Cm Snoek 03-10-2015

84 Cm Snoek 03-10-2015

Na vorige maand een dikke dame gelost te hebben tijdens het vliegvissen was ik om. Dit spelletje vind ik leuk en ga ik me eigen maken. Het doel voor 2015 was gezet, ik ga een snoek vangen met de vliegenhengel.

03-10-2015  ik ben klaar met werken. het is mooi weer en de lucht begint al in brand te staan. Ik stap in de auto en bedenk ik me dat het mooi snoekweer is. Ik bel mijn vrouw om te overleggen of ze het erg vindt dat ik later eet en dat is goed. Yes.. game on.

In mijn hoofd zaten al wat stekken die ik af wou gooien. Op de eerste stek aangekomen knoop ik een streamer van Jaap aan de lijn. Eens zien wat die doet was de gedachte. Meteen op de eerste worp was het raak en de hengel ging krom. Na een mooi gevecht mocht ik mijn eerste vliegvis-snoek landen en o wat ben ik blij. Een mooie snoek van 84 cm lag naast mijn hengel.

IMG_2817.JPG

De uitgekauwde streamer

 

IMG_2815.JPG

wat een uitzicht #genieten

Op naar de volgende vis .